Produs adaugat in cosul de cumparaturi
Home /  Instalatii sanitare /  Sisteme epurare ape uzate /  Statii de epurare /  Statie epurare SBR 7/12 LE Q1,5 mc/zi AquaClean VALROM
Instalatii termice Instalatii termice Instalatii sanitare Instalatii sanitare Tratare si filtrare apa potabila Tratare si filtrare apa potabila Colectare ape pluviale Colectare ape pluviale Robineti, racorduri, supape si manometre Robineti, racorduri, supape si manometre Rezervoare de stocare, pompe si hidrofoare Rezervoare de stocare, pompe si hidrofoare Baie Baie
Bucatarie Bucatarie Electrice Electrice Feronerie Feronerie Scule si consumabile Scule si consumabile Sisteme panouri solare Sisteme panouri solare Gresie portelanata si faianta rectificata Gresie portelanata si faianta rectificata Finisaje si amenajari interioare Finisaje si amenajari interioare Curatenie si intretinere Curatenie si intretinere Piscine si mini piscine Piscine si mini piscine Masti faciale Masti faciale

Statie epurare SBR 7/12 LE Q1,5 mc/zi AquaClean VALROM

SUPER OFERTA!
Pret: 17.70000 lei cu TVA
Producator:   Valrom
Cod intern:   48600000008
Cod fabrica:   48600000008
Contact:   Irina
  0753100091
  [email protected]
 
Gama AquaCLEAN
Culoare Portocaliu
Litri (L) 1500

Epureaza ape uzate menajere provenite din locuinte cu un debit constant de pana la 1500 litrii/zi si o incarcare de CBO5 de 0,6 kg/zi.

Descriere produs

Statia este conceputa intr-un bazin bicameral din polietilena cu volum total de 4700 litrii, cu dimensiunile 2760 x 1760 x1930 mm, 300 kg

- primul compartiment functioneaza ca volum tampon si pentru decantare, iar al doilea compartiment este utilizat pentru tratarea apei uzate. in cel de-al 2-lea compartiment este montat un suport din polietilena tip ponton sutinut de peretii bazinului prin intermediul unor lanturi pe care sunt montate:

- 1 pompa de aerare care asigura barbotarea aerului si dizolvarea oxigenului necesar populatiei de microorganisme care descompun substantele organice in componente primare,

- 1 pompa de alimentare care transfera namol din compartimentul de tratare in primul compartiment si asigura prin corpul ei transferul de apa in compartimentul de epurare pe baza principiului vaselor comunicante,

- 1 pompa evacuare apa tratata. inaltimea minima si maxima de flotatie a pontonului cu pompe sunt stabilite astfel incat sa acopere debitul de apa calculat intregul proces este comandat si supravegheat de un microprocesor, montat intr-un panou de comanda.

Panoul are un afisaj cu parametrii de proces, buton de resetare ciclu si un conector RS232 pentru conexiune la PC sau consola de programare.

Pe afisaj este prezentata faza curenta si starea curenta a echipamentelor.

Sunt implementate functii de autodiagnosticare stare echipamente si recuperare automata din erori de functionare.

Puterea instalata 300 W,

Consum energetic - in functie de incarcare 500 - 2000 W/zi.

Statia de epurare functioneaza pe principiul SBR (sequenting batch reactor), folosind o combinatie de tratare cu namol activ si separare fizica prin decantare. Acest lucru se realizeaza in 4 cicluri de functionare/24 ore, fiecare in 4 etape:

1 - Alimentare - Din primul compartiment este transferata pe principiul vaselor comunicante apa menajera.

2 - Tratare - Odata cu alimentarea incepe functionarea pompei de aerare. Astfel este introdus in apa uzata aerul necesar epurarii biologice. Datorita sistemului ponton se asigura si o omogenizare a apei. Etapele de aerare sunt alternate cu pauze pentru a asigura nitrificarea-denitrificarea in conditii optime.

3 - Sedimentare - Aerarea este oprita permitand suspensiilor solide sa sedimenteze la fundul bazinului. in zona superioara ramane doar apa limpezita.

4 - Evacuare - Apa limpezita este evacuata din statie cu pompa de evacuare.

Dupa ce se incheie operatia de evacuare, pompa de alimentare va transfera namolul din compartimentul de tratare in primul compartiment, dupa care se reia ciclul de tratare.

Regimul de vacanta: Daca in etapa de alimentare nu este detectat aport de apa din primul compartiment, statia trece in regim de vacanta.

Aerarea se face in cicluri mai scurte si mai dese pentru a mentine bacteriile in viata.

Nu se evacueaza apa din sistem.

Statia trece automat la regim normal de functionare imediat ce a fost detectat aport de apa din primul compartiment

ATENTIE! Statia poate trata numai ape uzate menajere. Apa acumulata in statie nu trebuie sa contina substante chimice care pot dauna populatiei de bacterii. Nu este permisa alimentarea statiei cu:ape uzate industriale, ape pluviale sau ape recirculate din piscine, ape cu continut de agenti chimici agresivi, resturi petroliere, uleiuri etc.

Statiile de epurare aquaClean corespund performantelor impuse de EN 12566-3:2005/A1:2009.

Clientii nostri, despre noi

Maria Ionescu
Am achiziționat materiale de construcții și sunt foarte mulțumită de serviciile oferite de NFG Trade. Voi reveni cu siguranță.
Raspunsul nostru:Ne bucurăm că sunteți mulțumită, doamna Ionescu. Vă așteptăm cu drag să reveniți!
Elena Marinescu
Serviciile oferite de NFG Trade au fost excelente. Personalul este foarte profesionist și amabil. Recomand cu căldură.
Raspunsul nostru:Vă mulțumim pentru cuvintele frumoase, doamna Marinescu. Ne străduim să oferim cele mai bune servicii.
Ion Popescu
Produsele de la NFG Trade sunt de calitate superioară și livrarea a fost foarte rapidă. Recomand cu încredere!
Raspunsul nostru:Mulțumim, domnule Popescu, pentru feedback-ul pozitiv!
Andrei Georgescu
Am întâmpinat câteva probleme cu livrarea, dar echipa de suport a rezolvat situația rapid. Produsele sunt de calitate.
Raspunsul nostru:Ne pare rău pentru problemele întâmpinate, domnule Georgescu. Vă mulțumim pentru înțelegere și feedback.
Parerea clientilor
Adauga comentariul tau

Completati campurile marcate!

Alte produse din categorie
17700.00 lei