Produs adaugat in cosul de cumparaturi
Home /  Instalatii sanitare /  Sisteme epurare ape uzate /  Statii de epurare /  Statie epurare SBR 1/6 LE Q1 mc/zi AquaClean VALROM
Instalatii termice Instalatii termice Instalatii sanitare Instalatii sanitare Tratare si filtrare apa potabila Tratare si filtrare apa potabila Colectare ape pluviale Colectare ape pluviale Robineti, racorduri, supape si manometre Robineti, racorduri, supape si manometre Rezervoare de stocare, pompe si hidrofoare Rezervoare de stocare, pompe si hidrofoare Baie Baie
Bucatarie Bucatarie Electrice Electrice Feronerie Feronerie Scule si consumabile Scule si consumabile Sisteme panouri solare Sisteme panouri solare Gresie portelanata si faianta rectificata Gresie portelanata si faianta rectificata Finisaje si amenajari interioare Finisaje si amenajari interioare Curatenie si intretinere Curatenie si intretinere Piscine si mini piscine Piscine si mini piscine Masti faciale Masti faciale

Statie epurare SBR 1/6 LE Q1 mc/zi AquaClean VALROM

Pret: 12.26200 lei cu TVA
Producator:   Valrom
Cod intern:   48600000005
Cod fabrica:   48600000005
Contact:   Irina
  0753100091
  [email protected]
 
Gama AquaCLEAN
Culoare Portocaliu
Litri (L) 1000

Epurează ape uzate menajere provenite din locuințe cu un debit constant de până la 1000 litri/zi și o încărcare de CBO5 de 0,3 kg/zi.

 

Descriere produs

Stația este concepută într-un bazin bicameral din polietilenă cu volum total de 3000 litri, cu dimensiunile 2650 x 1400 x1760 mm, 192 kg - primul compartiment funcționează ca volum tampon și pentru decantare, iar al doilea compartiment este utilizat pentru tratarea apei uzate. În cel de-al 2-lea compartiment este montat un suport din polietilenă tip ponton suținut de pereții bazinului prin intermediul unor lanțuri pe care sunt montate:

- 1 pompă de aerare care asigură barbotarea aerului și dizolvarea oxigenului necesar populației de microorganisme care descompun sub stanțele organice în component primare

- 1 pompă de alimentare care transferă nămol din compartimentul de tratare în primul compartiment și asigură prin corpul ei transferul de apă în compartimentul de epurare pe baza principiului vaselor comunicante

- 1 pompă evacuare apă tratată.

Înălțimea minimă și maximă de flotație a pontonului cu pompe sunt stabilite astfel încât să acopere debitul de apă calculate

Întregul proces este comandat și supravegheat de un microprocesor, montat într-un panou de comandă. Panoul are un afișaj cu parametrii de proces, buton de resetare ciclu și un conector RS232 pentru conexiune la PC sau consola de programare. Pe afișaj este prezentată faza curentă și starea curentă a echipamentelor. Sunt implementate funcții de autodiagnosticare stare echipamente si recuperare automată din erori de funcționare.

Puterea instalată 300 W, Consum energetic - în functie de încărcare 500 - 2000 W/zi.

Stația de epurare funcționează pe principiul SBR (sequenting batch reactor), folosind o combinație de tratare cu nămol activ și separare fizică prin decantare. Acest lucru se realizeaza în 4 cicluri de funcționare/24 ore, fiecare în 4 etape:

1 - Alimentare - Din primul compartiment este transferată pe principiul vaselor comunicante apa menajeră.

2 - Tratare - Odată cu alimentarea începe funcționarea pompei de aerare. Astfel este introdus în apa uzată aerul necesar epurării biologice. Datorită sistemului ponton se asigură și o omogenizare a apei. Etapele de aerare sunt alternate cu pauze pentru a asigura n itrificarea-denitrificarea în conditii optime.

3 - Sedimentare - Aerarea este oprită permițând suspensiilor solide să sedimenteze la fundul bazinului. În zona superioară ramâne doar apa limpezită.

4 - Evacuare - Apa limpezită este evacuată din stație cu pompa de evacuare. După ce se încheie operația de evacuare, pompa de alimentare va transfera nămolul din compartimentul de tratare în primul compartiment, după care se reia ciclul de tratare.
Regimul de vacanță

Dacă în etapa de alimentare nu este detectat aport de apă din primul compartiment, stația trece în regim de vacanță. Aerarea se face în cicluri mai scurte și mai dese pentru a menține bacteriile în viață. Nu se evacuează apa din sistem. Stația trece automat la regim normal de funcționare imediat ce a fost detectat aport de apă din primul compartiment.

ATENȚIE!

Stația poate trata numai ape uzate menajere.

Apa acumulată în stație nu trebuie să conțină substanțe chimice care pot dăuna populației de bacterii.

Nu este permisă alimentarea stației cu:ape uzate industrial, ape pluviale sau ape recirculate din piscine, ape cu conținut de agenti chimici agresivi, resturi petroliere, uleiuri etc.

Stațiile de epurare aquaClean corespund performanțelor impuse de EN 12566-3:2005/A1:2009

Stațiile din seria S/SBR sunt livrate în furnitură completă, toate echipamentele fiind pre-montate și gata de instalare.

Clientii nostri, despre noi

Ion Popescu
Produsele de la NFG Trade sunt de calitate superioară și livrarea a fost foarte rapidă. Recomand cu încredere!
Raspunsul nostru:Mulțumim, domnule Popescu, pentru feedback-ul pozitiv!
Maria Ionescu
Am achiziționat materiale de construcții și sunt foarte mulțumită de serviciile oferite de NFG Trade. Voi reveni cu siguranță.
Raspunsul nostru:Ne bucurăm că sunteți mulțumită, doamna Ionescu. Vă așteptăm cu drag să reveniți!
Andrei Georgescu
Am întâmpinat câteva probleme cu livrarea, dar echipa de suport a rezolvat situația rapid. Produsele sunt de calitate.
Raspunsul nostru:Ne pare rău pentru problemele întâmpinate, domnule Georgescu. Vă mulțumim pentru înțelegere și feedback.
Elena Marinescu
Serviciile oferite de NFG Trade au fost excelente. Personalul este foarte profesionist și amabil. Recomand cu căldură.
Raspunsul nostru:Vă mulțumim pentru cuvintele frumoase, doamna Marinescu. Ne străduim să oferim cele mai bune servicii.
Parerea clientilor
Adauga comentariul tau

Completati campurile marcate!

Alte produse din categorie
12262.00 lei