Produs adaugat in cosul de cumparaturi
Home /  Tratare si filtrare apa potabila /  Statii dedurizare /  Statie dedurizare SOFT 18 CAB Q=1,5mc/h SARE 43KG (CU BY-PASS)
Instalatii termice Instalatii termice Instalatii sanitare Instalatii sanitare Tratare si filtrare apa potabila Tratare si filtrare apa potabila Colectare ape pluviale Colectare ape pluviale Robineti, racorduri, supape si manometre Robineti, racorduri, supape si manometre Rezervoare de stocare, pompe si hidrofoare Rezervoare de stocare, pompe si hidrofoare Baie Baie
Bucatarie Bucatarie Electrice Electrice Feronerie Feronerie Scule si consumabile Scule si consumabile Sisteme panouri solare Sisteme panouri solare Gresie portelanata si faianta rectificata Gresie portelanata si faianta rectificata Finisaje si amenajari interioare Finisaje si amenajari interioare Curatenie si intretinere Curatenie si intretinere Piscine si mini piscine Piscine si mini piscine Masti faciale Masti faciale

Statie dedurizare SOFT 18 CAB Q=1,5mc/h SARE 43KG (CU BY-PASS)

Recomandarile noastre
Pret: 2.15700 lei cu TVA
Producator:   Valrom
Cod intern:   AQUA09110018015
Cod fabrica:   AQUA09110018015
Contact:   Ioana
  0752229130
  [email protected]
 
Adancimea cuvei (mm)

Scapă de problemele cauzate de calcar! 

Gama de dedurizatoare AquaPur Soft a fost special concepută pentru a avea o fiabilitate ridicată, un cost redus de întreținere și un randament optim atât pentru uz casnic, cât și pentru uz rezidențial / industrial.  Utilizând renumita rășină schimbătoare de ioni DOW®, și a vanei automate cu by-pass inclus, puteți obține o apă moale, lipsită de depuneri de calcar ce duc la uzura prematură a obiectelor sanitare (baterie sanitară, pară de duș, chiuvetă, vas WC, robineți, etc) cât și a echipamentelor electrocasnice (mașină de spălat rufe / vase, boilere, aparate de cafea, sisteme filtrare, dozatoare de apă) și instalației termice (centrală termică, calorifere, boilere, încălzire în pardoseală, pompe, etc) din locuință.

Potabilitatea apei rezultate la chiuvetă după procesul de dedurizare și buna funcționare a dedurizatorului sunt garantate de avizul sanitar Nr. 11 CRSPB / 02.08.2019 și agrementul tehnic 017-05/3591-2022.

Echipamentele din gama AquaPur Soft pot deduriza atât apă de puț cât și apă de rețea cu o duritate de până la 42 grade Germane, parametru garantat de producătorul rășinii schimbătoare de ioni DOW®.

Descriere produs

De ce SOFT de la AquaPur?

Beneficiezi de un echipament compact, de ultimă generație cu un meniu de utilizare facil și intuitiv ce poate fi utilizat, programat și înțeles de către oricine!

Uzura prematură a tuturor sistemelor și elementelor ce intră în contact cu apa dură va fi eliminată! Durata de viață a instalațiilor sanitare și termice din casă va fi prelungită datorită eliminării depunerilor de calcar specifice apelor dure.

Ai control permanent asupra dedurizatorului tău! Sistemul de operare al vanei permite un control total asupra parametriilor permițând optimizarea și personalizarea setărilor în funcție de nevoile fiecărei locuințe. Ciclul de regenerare poate fi programat în funcție de timp, volum sau timp - volum (mixt).

 Ești deja expertul! Datorită modului user friendly de navigare și programare a vanelor din gama Soft, orice utilizator poate să modifice și să programeze parametrii vanei fără a fi nevoie de un instalator sau asistență tehnică.

Tu îți alegi duritatea! Duritatea poate fi setată mecanic în funcție de preferințele fiecărui utilizator.


Apă NON-STOP! În momentul efectuării unui ciclu de regenerare datorită sistemului BY-PASS inclus în sistem, nu vor există întreruperi de apă, sistemul necondiționând accesul apei în locuința.

Poți pleca în concediu lipsit de griji, dedurizatorul nu-ți va încarcă factură iar apă va rămâne potabilă! Prin setarea parametriilor în funcție de timp poți programa săptămânal un ciclu de dedurizare, apa își va menține proprietatea de potabilitate iar consumul de apă va fi unul minim.

One time investment! În funcție de dimensionare, rășină schimbătoare de ioni DOW® nu necesită înlocuire timp de 7-10 ani iar consumabilele precum tabletele de sare și cartușele de reținere sedimente sunt la un preț accesibil oricui.

Membrul silențios al familiei! Chiar dacă regenerarea este setată de către utilizator la ora 02:00 sau 14:00 sunetul produs de ciclul regenerării este aproape insesizabil!

Are grijă de tine! Este dovedit științific faptul că proprietățile apei moi rezultate în urma procesului de dedurizare asigură o piele fină și un par mai catifelat!

Cum funcționează?

            Echipamentele din gama Soft AquaPur funcționează prin reținerea în rășină a ionilor de calciu și magneziu rezultate în urma procesului fizic de schimbare de ioni.

În funcție de duritatea apei, timp și consum, rășina va atinge un punct de saturație, moment în care intervine procesul de regenerare.

Regenerarea este un proces complex alcătuit din mai mulți pași succesivi asigurați de vana sistemului.

Primul pas: Curățarea de sedimente (Backwash) - Rășina încărcată cu ioni de calciu și magneziu va fi spălată cu apă de la rețea sau puț în vederea pregătirii ei pentru spălarea cu saramură și eliminarea de impurități/sedimente.

Al doilea pas: Spălare cu saramură (Brine draw) – După curățarea sedimentelor și a impurităților se va spăla rășina cu saramura din tancul de sare pentru a se regenera și curăța de ionii reținuți precedent.

Al treilea pas: Clătire (Rinse) – După clătirea cu saramură, rășina din tanc va fi clătită cu apă de rețea/puț pentru evitarea eventualului gust de sare din apă.

Al patrulea pas: Reumplere (Refill) – Tancul de sare va fi reumplut cu apă de rețea/puț pentru formarea amestecului de saramură utilizat la următoarea regenerare.

 

Produse complementare
Download

Clientii nostri, despre noi

Andrei Georgescu
Am întâmpinat câteva probleme cu livrarea, dar echipa de suport a rezolvat situația rapid. Produsele sunt de calitate.
Raspunsul nostru:Ne pare rău pentru problemele întâmpinate, domnule Georgescu. Vă mulțumim pentru înțelegere și feedback.
Maria Ionescu
Am achiziționat materiale de construcții și sunt foarte mulțumită de serviciile oferite de NFG Trade. Voi reveni cu siguranță.
Raspunsul nostru:Ne bucurăm că sunteți mulțumită, doamna Ionescu. Vă așteptăm cu drag să reveniți!
Elena Marinescu
Serviciile oferite de NFG Trade au fost excelente. Personalul este foarte profesionist și amabil. Recomand cu căldură.
Raspunsul nostru:Vă mulțumim pentru cuvintele frumoase, doamna Marinescu. Ne străduim să oferim cele mai bune servicii.
Ion Popescu
Produsele de la NFG Trade sunt de calitate superioară și livrarea a fost foarte rapidă. Recomand cu încredere!
Raspunsul nostru:Mulțumim, domnule Popescu, pentru feedback-ul pozitiv!
Parerea clientilor
Adauga comentariul tau

Completati campurile marcate!

Alte produse din categorie
2157.00 lei