Produs adaugat in cosul de cumparaturi
Instalatii termice si sanitare Instalatii termice si sanitare
Baie Baie Bucatarie Bucatarie Electrice Electrice Feronerie Feronerie Scule si consumabile Scule si consumabile Sisteme panouri solare Sisteme panouri solare Finisaje si amenajari interioare Finisaje si amenajari interioare Curatenie si intretinere Curatenie si intretinere Piscine si mini piscine Piscine si mini piscine Masti faciale Masti faciale

SISTEM ULTRAFILTRARE PUR4 UF aquaPUR 11 VALROM

TopVanzari
Pret: 56100 lei cu TVA
Producator:   Valrom
Cod intern:   AQUA04420411120
Cod fabrica:   AQUA04420411120
Contact:   Gratiela
  0753100095
  gratiela@instalatiiaz.ro
 
Toli 11

Apa potabilă este un drept!

Gama de filtrare PUR 4 UF vine în ajutorul tău! Cu un design robust și modern, un sistem de montare al cartuselor tip Quick change, treptele de filtrare oferă siguranță atât din punct de vedere microbiologic cât și din punct de vedere organoleptic, sistemul PUR 4 UF a fost conceput pentru a te scuti de drumurile repetate la magazin și cheltuielile lunare cu apa îmbuteliată.

Cu ajutorul sistemului PUR 4 UF puteți beneficia de o sursă sigură de apă, bună de băut și utilizat în bucătărie. Echipamentul de filtrare poate fi montat usor,  în orice locuința, sub chiuvetă iar în funcție de varianta aleasă, conectat la o baterie cu 3 cai ce o înlocuiește pe cea existența sau la o baterie specifică sistemului ce necesită un montaj suplimentar pe chiuveta.

Descriere produs

De ce PUR 4 UF?

Aqua Pur și simplu știi ce bei cu 4UF!

Datorită sistemului complet de filtrare în 4 trepte poți să tai apa îmbuteliată de pe lista de cumpărături! Cartușele filtrante vor asigura transformarea apei din rețeaua publică într-o apă sigură, lipsită de miros si bacterii bună de băut si utilizat la gătit.

Beneficiezi de un filtru complex, ușor de montat și utilizat, în patru trepte ce îți permite un schimb rapid și facil de cartușe. Acest lucru se face doar prin simpla rotire a cartușelor în sistemul QUICK CHANGE, nefiind necesară utilizarea de unelte, orice membru al familiei poate face asta!

Ai parte de un schimb sanitar al curteselor! Mainile nu intra in contact cu apa sau cu mediul filtrant.

Datorită supapei de închidere integrată în componența părții superioare a filtrului, nu este necesară oprirea alimentării cu apă , acesta fiind un beneficiu major al sistemului PUR 4 UF.

Siguranță utilizării!

În cutia produsului va fi inclus un senzor anti-inundație, montat înainte de alimentarea cu apă a filtrului, acesta în momentul detectării unei indundatii va opri alimentarea cu apă a sistemului. Acest lucru se face mecanic prin actionarea unei clapete ce are înăuntru o pastilă expandabilă în contact cu apă.

Treptele de filtrare și modul de funcționare.

Sistemul PUR 4 UF este prevăzut cu 4 trepte de filtrare care împreună se asigură că apa pe care o consumați este complet sigură atât din punct de vedere microbiologic cât și din punct de vedere olfactiv și gustativ.

Prima treaptă de filtrarePP (Polipropilena) – Apa provenită direct din rețea este în prima fază trecută printr-un filtru de polipropilena. În urma acestei etape sedimentele și impuritățile din apă mai mari de 5 μm sunt reținute, aceste impurități pot fi : Nămol, nisip, rugină sau alte particule în suspensie ce au o dimensiune mai mare de 5 μm.

A două treaptă de filtrareCTO (cărbune activ bloc) - Apa lipsită de impurități mari va trece în al doilea filtru, acesta este format din cărbune de nucă de cocos, rolul lui în cele 4 etape de filtrare este acela de a corecta gustul și mirosul apei potabile (spre exemplu gustul și mirosul de clor, prezent în toate rețelele de distribuție apă).

 

A treia treaptă de filtrareUF (membrana de ultrafiltrare) – Apa rezultată în urmă etapelor anterioare de filtrare este trecută prin membrana de ultrafiltrare prezența în cartușul UF. Bacteriile nocive precum E coli, Salmonella, Pseudomonas aeruginosa sunt reținute în cartuș. Totodată aceasta reține sedimentele și impuritățile mai mari de 0.01 μm.

 

A patra etapă de filtrare GAC (cărbune activ granular) -  Ultima treaptă de filtrare a acestui sistem este cartușul de cărbune activ granular. Fiind realizat tot din cărbune de nuca de cocos, cu o granulație foarte fină, asigura eliminarea completă a oricărui gust sau miros neplăcut ce ar fi putut rămâne în apa deja filtrată.

 

Treptele de filtrare enumerate anterior asigură că apa de rețea, trecută prin ele, este una sigură din punct de vedere microbiologic și lipsită de orice gust si miros neplăcut.

 

 

Schimbarea filtrelor Sistemului PUR4


1. CARTUS FILTRANT QUICK-CHANGE 11 CARBUNE ACTIV GRANULAR
COD: AQUA07000511000
Utilizare de la 3 la 6 luni.
2. CARTUS ANTIBACTERIAN QUICK-CHANGE 11 MEMBRANA UF 0.01-0.10 MICRONI
COD: AQUA08000011001
Utilizare pana la 12 luni.
3. CARTUS FILTRANT QUICK-CHANGE 11 CARBUNE ACTIV BLOC
COD: AQUA07010411000
Utilizare de la 3 la 6 luni.
4. CARTUS FILTRANT QUICK-CHANGE 11 PP EXPANDAT 5 MICRONI
COD: AQUA07000111005
Utilizare de la 3 la 6 luni.

 

Perioada de viata a cartuselor depinde de calitatea apei si de volumul de consum ( in functie de numarul de persoane al locuintei).

 

Produse complementare
Download
Galerie video
Cum filtrez apa de la rețea? Poți avea apă potabilă direct de la robinetul tau!
Parerea clientilor
Adauga comentariul tau

Completati campurile marcate!

Alte produse din categorie
SUPER OFERTA!
Garantie 2 ani
 
372.00 lei
SUPER OFERTA!
Garantie 2 ani
 
349.00 lei
SUPER OFERTA!
Garantie 2 ani
Oferta in limita stocului disponibil
 
255.00 lei
Oferta in limita stocului disponibil
 
884.00 lei
561.00 lei