Produs adaugat in cosul de cumparaturi
Home /  Piscine si mini piscine /  Piscina CAPRI constructie izolata + SISTEM COMPLET + CAMIN TEHNIC 1050 X 365 X 146 FIBREX
Masti faciale Masti faciale Baie Baie Bucatarie Bucatarie
Instalatii termice si sanitare Instalatii termice si sanitare
Electrice Electrice Feronerie Feronerie Scule si consumabile Scule si consumabile Sisteme Solare Sisteme Solare Finisaje si amenajari interioare Finisaje si amenajari interioare Curatenie si intretinere Curatenie si intretinere Piscine si mini piscine Piscine si mini piscine

Piscina CAPRI constructie izolata + SISTEM COMPLET + CAMIN TEHNIC 1050 X 365 X 146 FIBREX

Pret: 88.74900 lei cu TVA
Producator:   Fibrex
Cod produs:   piscina18
Contact:   Camelia
  0755062007
  camelia@instalatiiaz.ro
 
Tip Piscine
Gama Capri
Volum (L) 55500
Lungime (cm) 1050
Latime (cm) 365
Inaltime (cm) 146

Piscina Capri cupleaza armonios designul extravagant cu funcționalitatea desăvârșită. Un concept de inovatie ce genereaza efectul de piscina fara margini. Senzația este oferită de construcția piscinei, având latura îndepărtată la un nivel mai scăzut față de conturul acesteia, latură peste care se prelinge în permanență apa.

Piscinele FIBREX sunt confectionate din rasini poliesterice speciale, armate cu fibra de sticla. Interiorul piscinei este acoperit cu gelcoat, un smalt poliesteric deosebit de rezistent la uzura, intemperii, variatii de temperatura, radiatii UV, socuri mecanice. Piscinele pot fi executate cu pereti in constructie normala sau izolați termic (construcție izolată) cu o structura tip fagure din polipropilena si spuma poliuretanica. Prin izolare se diminueaza semnificativ pierderile de caldura din apa din cursul noptii, dar si din cursul zilelor mai reci, prelungindu-se astfel durata de utilizare a piscinei.

Fibrex dispune de echipe si accesorii de specialitate in livrarea si montajul piscinelor. Echipe de service care asigura remedierea eventualelor defectiuni din perioada de garantie si post garantie, dar care acorda si asistenta tehnica privind exploatarea, intretinerea si conservarea piscinei pe timpul sezonului rece. Se livreaza si substantele pentru dezinfectia si limpezirea apei atat pe baza de clor, cat si pe baza de oxigen activ. Pretul piscinelor include premontajul, montajul instalatiilor, montajul echipamentelor si punerea in functiune a piscinei.

Piscina CAPRI îmbină armonios designul extravagant cu funcționalitatea desăvârșită, transmite conceptul inovator și promovează ideea de piscină infinită. Senzația este oferită de construcția piscinei, având latura îndepărtată la un nivel mai scăzut față de conturul acesteia, latură peste care se prelinge în permanență apa.

Apa trece printr-un grătar care acoperă toată această latură și este condusă într-un rezervor tampon, în partea laterală a piscinei. De aici apa este aspirată de pompa sistemului de filtrare, este trecută prin filtru și refulată din nou la piscină prin trei jeturi.

Avantajele acestui sistem sunt multiple și surprinzătoare:

-nivelul apei din piscină va fi intotdeauna constant;
-pe luciul apei nu se formează valuri;
-curățarea luciului apei și procesul de filtrare este mult mai eficient decât în cazul construcțiilor clasice, unde piscinele sunt prevăzute cu skimmer.
*Prețul conține instalația standard de tratare și filtrare menționată mai jos !

Descriere produs

DETALII TEHNICE PISCINA CAPRI
Împreuna cu acest model de piscină sunt livrate toate accesoriile necesare instalării și punerii în funcțiune, dupa cum urmează:
-filtru cu nisip de quartz, capacitate de 9000 l/h;
-pompă pentru recirculare și filtare;
-skimmer – 5000 l/h; 296 x 228 mm;
-sifon pardoseală;
-3 diuze admisie sistem MULTIFLOW O 50;
-proiector subacvatic 300 W/12 V;
-tablou electric;

Instalația clasică pentru dotarea minipiscinei cu sistem de hidromasaj și anume:
-pompă 1,5 kw;
-compresor cu aer cald 1,1 kw;
-4 turbojeturi;
-10 minijeturi;
-12 jeturi aer cald;
-regulator apa-aer;
-lampă subacvatică;
-sistem comandă pneumatică.

Accesorii opționale pentru piscina CAPRI:
-încălzitor electric;
-schimbător termic;
-instalație de înot contra curent;
-aspirator automat;
-sistem de dozare automat al substanțelor (clor sau oxigen activ);
-substanțe pe baza de clor sau oxigen activ

SISTEM COMPLET: Echipament standard piscina conform model;
CAMIN TEHNIC: Camin pentru utilitati 130x115x95 + capac.

Download
Parerea clientilor
Adauga comentariul tau

Completati campurile marcate!

Alte produse din categorie