Produs adaugat in cosul de cumparaturi
Home /  Baie /  Baterii de baie /  Baterii cada dus /  Kit baterie pe cada 5 piese Vella FIBREX
Instalatii termice Instalatii termice Instalatii sanitare Instalatii sanitare Tratare si filtrare apa potabila Tratare si filtrare apa potabila Colectare ape pluviale Colectare ape pluviale Robineti, racorduri, supape si manometre Robineti, racorduri, supape si manometre Rezervoare de stocare, pompe si hidrofoare Rezervoare de stocare, pompe si hidrofoare Baie Baie
Bucatarie Bucatarie Electrice Electrice Feronerie Feronerie Scule si consumabile Scule si consumabile Sisteme panouri solare Sisteme panouri solare Gresie portelanata si faianta rectificata Gresie portelanata si faianta rectificata Finisaje si amenajari interioare Finisaje si amenajari interioare Curatenie si intretinere Curatenie si intretinere Piscine si mini piscine Piscine si mini piscine Masti faciale Masti faciale

Kit baterie pe cada 5 piese Vella FIBREX

Design excelent
Pret: 1.71703 lei cu TVA
Producator:   Fibrex
Cod intern:   fxkbat5
Contact:   Camelia
  0755062007
  [email protected]
 
Obiecte baie Accesorii
Gama Vella

Kit baterie 5 piese:
1. Comanda apa rece
2. Comanda apa calda
3. Comanda schimbator para dus / cap umplere cada

4. Para dus

5. Cap umplere tip cascada

Compatibil cu orice cada Fibrex.

Descriere produs

Bateriile cu montaj pe cada sunt elemente pentru orice baie modernă și eleganta, oferind nu doar funcționalitate, ci și un aspect estetic deosebit. Acestea sunt proiectate să ofere control asupra debitului și temperaturii apei din cada, conferind o experiență plăcută și relaxantă în timpul băilor. Iată o descriere mai detaliată a acestor baterii:

 

Design Elegant: Bateriile cu montaj pe cada au un design sofisticat, care se potrivește perfect într-o gamă largă de stiluri de baie. 

Funcționalitate Avansată: Aceste baterii sunt proiectate pentru a oferi un control precis asupra debitului și temperaturii apei. Poți ajusta cu ușurință temperatura apei pentru a crea o experiență personalizată și pentru a evita arsurile sau scăderile bruște de temperatură.

Durabilitate: Aceste baterii sunt construite pentru a rezista la uzură și coroziune într-un mediu umed. Materialele de calitate și finisajele rezistente la pete asigură că vor rămâne în stare excelentă de-a lungul timpului.

Montaj pe Cada: Montajul pe cada înseamnă că bateria este fixată direct pe suprafața căzii, ceea ce economisește spațiu și oferă o estetică curată. Această opțiune este ideală pentru băile mai mici sau pentru cei care doresc să optimizeze spațiul din cadă.

Versatilitate: Bateriile cu montaj pe cada pot fi dotate cu diverse funcții suplimentare, precum duș de mână retractabil,  pentru a crea o ambianță plăcută în timpul băilor.

În concluzie, bateriile cu montaj pe cada nu doar că îndeplinesc cerințele funcționale esențiale într-o baie, ci adaugă și o notă de eleganță și rafinament spațiului. Cu designuri variate și tehnologie avansată, aceste baterii sunt o alegere excelentă pentru cei care doresc să își transforme baia într-un spațiu relaxant și estetic plăcut.

 

Produse complementare
Download
Parerea clientilor
Adauga comentariul tau

Completati campurile marcate!

Alte produse din categorie
Articole recomandate
1717.03 lei