Produs adaugat in cosul de cumparaturi
Home /  Baie /  Mobilier de baie /  Dulap pentru lavoar OP-ARTY 60 DEFRA cu sertare si picioare nuc rockford
Instalatii termice si sanitare Instalatii termice si sanitare
Baie Baie Bucatarie Bucatarie Electrice Electrice Feronerie Feronerie Scule si consumabile Scule si consumabile Sisteme panouri solare Sisteme panouri solare Finisaje si amenajari interioare Finisaje si amenajari interioare Curatenie si intretinere Curatenie si intretinere Piscine si mini piscine Piscine si mini piscine Masti faciale Masti faciale

Dulap pentru lavoar OP-ARTY 60 DEFRA cu sertare si picioare nuc rockford

Design excelent
Nu se livreaza prin curier!
Pret: 1.63500 lei cu TVA
Producator:   Defra
Cod intern:   DEF215-D-06007
Cod fabrica:   DEF215-D-06007
Contact:   Camelia
  0755062007
  camelia@instalatiiaz.ro
 
Gama Op-Arty
Lungime (mm) 635
Latime (mm) 400
Inaltime (mm) 805
Culoare Nuc Rockford

Produsul nu se livreaza prin curier in afara zonei Bucuresti/Ilfov!

 

Mobilier cu un strop de avangardă
Picioarele - un accesoriu care contrastează cu forma mobilierului - adaugă o notă de energie și introduce o notă de avangardă, făcând din mobilier o propunere foarte originală des folosită în băile eclectice, retro și vintage.
Retro într-o versiune nouă
Deși mobilierul a fost creat într-un stil vintage, pentru a le produce au fost folosite componente și tehnologii de înaltă calitate, oferind clienților un produs atât atractiv din punct de vedere vizual, cât și solid și durabil.

Descriere produs

Descrierea produsului:
Dulapul suspendat OP-ARTY D60 pentru chiuveta cu picioare decorative negre. Umerașele ușor reglabile facilitează montarea dulapului pe perete.
Dulap cu 2 sertare încăpătoare cu funcție de închidere Defra Soft-Close. S-au folosit canale cu extensie completă și pereți laterali metalici, iar datorită sistemului DefraSlim s-a mărit suprafața utilă a fundului sertarului. Merită subliniat faptul că sertarele echipate cu ghidaje DefraSlim sunt extrem de stabile și rezistente și alunecă perfect chiar și atunci când greutatea conținutului lor ajunge la 35 kg.
Sertarul superior este completat cu un organizator practic DefraIn, care ajuta la mentinerea ingrijite si ordonate a sertarului.Interioarele ambelor sertare sunt intr-o culoare eleganta grafit.
Lacul fotopolimerizabil de înaltă calitate utilizat crește rezistența la radiațiile solare. Un avantaj suplimentar al dulapului este lăcuirea interioară, care afectează pozitiv calitatea și protejează împotriva murdăriei.Dulapul arată frumos cu alte elemente ale colecției OP-ARTY și întregul stil se referă la anii 1960.
Colecția OP-ARTY a fost premiată în cadrul plebiscitului MUST HAVE organizat de Łódź Design Festival.
Dimensiuni si materiale:
latime: 63,5 cm
inaltime: 80,5 cm
adancime: 40 cm
material fata: MDF
materialul corpului: placă laminată
culoare: NUC ROCKFORD

Parerea clientilor
Adauga comentariul tau

Completati campurile marcate!

Alte produse din categorie
Nu se livreaza prin curier!
 
1626.00 lei
Articole recomandate