Produs adaugat in cosul de cumparaturi
Home /  Baie /  Baterii Hansgrohe /  Baterie lavoar LOGIS 70 Hansgrohe
Instalatii termice si sanitare Instalatii termice si sanitare
Baie Baie Bucatarie Bucatarie Electrice Electrice Feronerie Feronerie Scule si consumabile Scule si consumabile Sisteme panouri solare Sisteme panouri solare Finisaje si amenajari interioare Finisaje si amenajari interioare Curatenie si intretinere Curatenie si intretinere Piscine si mini piscine Piscine si mini piscine Masti faciale Masti faciale

Baterie lavoar LOGIS 70 Hansgrohe

Recomandarile noastre
Pret: 34600 lei cu TVA
Producator:   Hansgrohe
Cod intern:   HAN71070000
Contact:   Camelia
  0755062007
  camelia@instalatiiaz.ro
 
Tip Lavoar
Gama Logis

Acest sistem inovativ mixeaza apa cu aerul oferind o senzatie uimitoare si un jet delicat de apa. Aproximativ 3 litri de aer se combina cu un litru de apa, picaturile devenind astfel mai usoare si mai fine, pentru crearea unor tipuri de jeturi senzationale : Rain, Whirl, RainAir, RainStream, Massage, SoftRain, IntenseRain. In plus, economisesti si apa!

ComfortZone
Spatiu si confort. Bateriile Hansgrohe cu ComfortZone ofera o gama variata de inaltimi pentru dimensionarea corecta a oricarui tip de proiect.

EcoSmart
Tehnologia care iti reduce cu pana la 60% din consumul de apa se regaseste atat in bateriile de lavoar cat si in sistemele de dus. Bateriile de lavoar cu tehnologia EcoSmart sunt dotate cu un aerator special care reduce consumul pana la 5l/min. Parele de dus contin un O-ring de mare precizie care asigura un consum de 9l/min sau in unele cazuri chiar de 6l/min (Crometta 85 Green)

Descriere produs

Baterie lavoar Logis 70

ComfortZone 70
Pulverizare normala
Debit: 5 l / min
Ventil de tip Pop-Up

AirPower

Produse complementare
TopVanzari
 
7.61 lei
Parerea clientilor
Adauga comentariul tau

Completati campurile marcate!

Alte produse din categorie
Recomandarile noastre
 
391.00 lei
Articole recomandate