Produs adaugat in cosul de cumparaturi
Home /  Baie /  Baterii GROHE /  Baterie lavoar EUROSTYLE NEW S-SIZE maner LOOP GROHE
Instalatii termice Instalatii termice Instalatii sanitare Instalatii sanitare Tratare si filtrare apa potabila Tratare si filtrare apa potabila Colectare ape pluviale Colectare ape pluviale Robineti, racorduri, supape si manometre Robineti, racorduri, supape si manometre Rezervoare de stocare, pompe si hidrofoare Rezervoare de stocare, pompe si hidrofoare Baie Baie
Bucatarie Bucatarie Electrice Electrice Feronerie Feronerie Scule si consumabile Scule si consumabile Sisteme panouri solare Sisteme panouri solare Gresie portelanata si faianta rectificata Gresie portelanata si faianta rectificata Finisaje si amenajari interioare Finisaje si amenajari interioare Curatenie si intretinere Curatenie si intretinere Piscine si mini piscine Piscine si mini piscine Masti faciale Masti faciale

Baterie lavoar EUROSTYLE NEW S-SIZE maner LOOP GROHE

Recomandarile noastre
Pret: 55862 lei cu TVA
Producator:   Grohe
Cod intern:   GRO33558003
Cod fabrica:   33558003
Contact:   Camelia
  0755062007
  [email protected]
 
Tip Lavoar
Gama EuroStyle

Baterie pentru lavoar cu cu limitator de temperatura, aerator GROHE EcoJoy cu debit 5.7 l/min, maner metalic si cartus ceramic GROHE SilkMove, Colectia Eurostyle NEW, GROHE.

Descriere produs

DESCRIEREA PRODUSULUI
• instalare pe o singură gaură
• mâner metalic
• cartuș ceramic de 35 mm cu GROHE SilkMove
• limitator de debit reglabil
• cu limitator de temperatură
• suprafață cromată GROHE StarLight
• aerator GROHE EcoJoy cu debit 5.7 l/min
• sistem de montaj rapid GROHE FastFixation
• set evacuare cu tijă
• racorduri flexibile de conectare la apă

 

Colectia Eurostyle New - INSPIRAT DE NATURÄ‚

Emoțiile - nu doar rațiunea și analiza - ghidează acțiunile. Permiteți-vă să derivați, dar mențineți controlul. Formele organice care mângâie frumos simțurile te vor ajuta să atingi acest obiectiv. Linia Eurostyle a fost dezvoltată pentru oameni intuitivi, conștienți de mediu.

 

Cu liniile sale subțiri, senzuale și o gamă de înălțimi ale canalului, Eurostyle este intuitiv de operat și frumos de privit. Cu un preț accesibil care nu înseamnă un compromis în ceea ce privește performanța, Eurostyle este modalitatea ideală de a combina practicitatea fără efort cu eleganța ușoară în baie.

 

Produse complementare
Parerea clientilor
Adauga comentariul tau

Completati campurile marcate!

Alte produse din categorie
Articole recomandate
558.62 lei