Produs adaugat in cosul de cumparaturi
Home /  Baie /  Baterii GROHE /  Baterie lavoar BAUEDGE S-SIZE GROHE
Instalatii termice Instalatii termice Instalatii sanitare Instalatii sanitare Tratare si filtrare apa potabila Tratare si filtrare apa potabila Colectare ape pluviale Colectare ape pluviale Robineti, racorduri, supape si manometre Robineti, racorduri, supape si manometre Pompe si hidrofoare Pompe si hidrofoare Baie Baie
Bucatarie Bucatarie Electrice Electrice Feronerie Feronerie Scule si consumabile Scule si consumabile Sisteme panouri solare Sisteme panouri solare Finisaje si amenajari interioare Finisaje si amenajari interioare Curatenie si intretinere Curatenie si intretinere Piscine si mini piscine Piscine si mini piscine Masti faciale Masti faciale

Baterie lavoar BAUEDGE S-SIZE GROHE

Recomandarile noastre
Pret: 29517 lei cu TVA
Producator:   Grohe
Cod intern:   GRO23328000
Cod fabrica:   23328000
Contact:   Camelia
  0755062007
  [email protected]
 
Tip Lavoar
Gama BauEdge

Baterie pentru lavoar cu sistem rapid de instalare, aerator GROHE EcoJoy cu debit 5.7 l/min, cartuș ceramic de 28 mm GROHE Longlife, suprafaţă cromată GROHE StarLight, maner metalic si cartus ceramic, Colectia BauEdge, GROHE. 

 

BauEdge-Grohe
Pentru baile cu design minimalist, Grohe propune gama BauEdge. Cu un design simplu, dar in acelasi timp atragator, contribuie la un ambient placut si revigorant. Bateriile Grohe BauEdge au unghiuri ovale si un aspect robust care capteaza atentia, iar in momentul folosirii se simt atat materialul, cat si finisajul de calitate.

Imbinand o forma atemporala si o structura solida, gama de baterii Grohe BauEdge are un aer care inspira balanta si armonie. Atat silueta manerelor de actionare, cat si forma de baza a robinetului creeaza o serie de obiecte care pot fi folosite in orice baie amenajata intr-un stil modern.

Descriere produs

DESCRIEREA PRODUSULUI


• instalare pe o singură gaură
• mâner din metal
• cartuș ceramic de 28 mm GROHE Longlife
• suprafaţă cromată GROHE StarLight
• aerator GROHE EcoJoy cu debit 5.7 l/min
• sistem rapid de instalare
• set evacuare cu tijă plastică 1 1/4"
• racorduri flexibile de conectare la apă

 

 

INSTRUCŢIUNI DE ÎNTREŢINERE PENTRU BATERIILE DVS. GROHE

 

Nu utilizaţi bureţi sau substanţe abrazive pentru curăţare. De asemenea, vă recomandăm să nu utilizaţi substanţe de curăţare cu solvenţi sau acizi, substanţe pentru îndepărtarea calcarului, oţet alimentar şi substanţe de curăţare care conţin acid acetic.

 

Curăţaţi armăturile numai cu săpun şi lavetă umedă, apoi clătiţi şi ştergeţi cu o lavetă uscată. Depunerea pietrei poate fi evitată prin ştergerea armăturii cu o cârpă uscată după fiecare utilizare. Dacă apar pete de piatră, ştergeţi-le utilizând GrohClean, soluția noastră de curăţare fără impact asupra mediului. GrohClean poate fi procurat de la furnizorul dvs. de armături sau de obiecte sanitare. COD: GRO48166000.

 

Produse complementare
Parerea clientilor
Adauga comentariul tau

Completati campurile marcate!

Alte produse din categorie
Articole recomandate
295.17 lei