Produs adaugat in cosul de cumparaturi
Instalatii termice Instalatii termice Instalatii sanitare Instalatii sanitare Tratare si filtrare apa potabila Tratare si filtrare apa potabila Colectare ape pluviale Colectare ape pluviale Robineti, racorduri, supape si manometre Robineti, racorduri, supape si manometre Pompe si hidrofoare Pompe si hidrofoare Baie Baie
Bucatarie Bucatarie Electrice Electrice Feronerie Feronerie Scule si consumabile Scule si consumabile Sisteme panouri solare Sisteme panouri solare Finisaje si amenajari interioare Finisaje si amenajari interioare Curatenie si intretinere Curatenie si intretinere Piscine si mini piscine Piscine si mini piscine Masti faciale Masti faciale

Pachet incalzire pardoseala CONFORT 60 MP

Pret: 4.24000 lei cu TVA
Producator:   Valrom
Cod intern:   PEX001111016060
Cod fabrica:   PEX001111016060
Contact:   Irina
  0753100091
  [email protected]
 
Suprafata (mp) 60
Automatizare Nu
Grup de pompare / KIT amestec Nu
Placi termoizolare Nu

Unul dintre cele mai eficiente si mai usor de montat pachete de incalzire in pardoseala, soluția perfectă pentru a încălzi orice casa cu o suprafață de 60 metri pătrați.
Pachetul contine componentele necesare pentru instalarea sistemului de încalzire prin pardoseala cu apa.

Pachetul NU contine plăcile de termoizolare (placile cu nuturi), alegerea tipului de placa aparține executantului lucrării.
Necesarul de materiale din pachete a rezultat luând în considerare un pas de pozare a țevii de 10 cm, pentru calculul termic s-a considerat placa cu nuturi 20 kg/mc 57 / 35 mm 1000 x 500 mm (cod: 64192050126)
La cerere, va putem pune la dispoziție cu titlu gratuit dimensionarea pentru sisteme de incalzire cu ajutorul programului ExpertKIT.

DIMENSIUNE PACHET [mm] - 1200 x 800 x 650

 

AVANTAJE

  • Garantie teava PEX EVOH 10 ani
  • Garantie componente sistem 10 ani
  • Garantie automatizare 2 ani
  • Dimensionare gratuita
  • Se poate automatiza complet
  • Compatibil cu orice finisaj
  • Durata de viata de peste 50 de ani

 

COMPONENTA PACHET:

 

 

NU SE RETURNEAZA componente ale pachetului.

 

OPTIUNI DE PLATA

Transfer bancar pe baza facturii proforme

Card de debit in magazinul nostru situat in Bulevardul Timisoara Nr. 60-62

Cash la ridicarea produsului din magazin, pentru produse aflate in stoc

 

OPTIUNI DE LIVRARE:

Ridicare personala din magazinul nostru situat in Bucuresti, Bulevardul Timisoara Nr. 60-62 sau Depozit Stefanesti-Arges

Alte variante de livrare se stabilesc in functie de locatie si valoarea comenzii.

 

 

Descriere produs

Sistemul de încălzire prin pardoseală reprezintă o alternativă confortabilă și sănătoasă la sistemele clasice de încălzire, care generează un confort termic apropiat de ideal, dar și economii substanțiale de energie. Uitați de șosetele groase sau de picioarele reci, vă puteți juca în siguranță și confortabil pe podea, spațiul util va crește si veti avea libertatea de a vă decora casa așa cum credeți de cuviință, iar acestea sunt doar câteva din avantajele unei încălziri în pardoseală.
Întreaga pardoseală a încăperii se transformă într-un radiator care face să se încălzească uniform aerul din încăpere, pornind de la nivelul inferior, eliminând astfel senzația de disconfort pe care o provoacă o pardoseală rece. În cazul sistemului de încălzire în pardoseală avem variații mici de temperatură pe verticala camerei, căldura fiind disponibilă acolo unde este necesar. Sistemul utilizează agentul termic la temperaturi mult mai scăzute decât în sistemele clasice, fapt ce generează reduceri majore a cheltuielilor cu energia.

 

CONFORTABIL
Într-un astfel de sistem întreaga pardoseală a încăperii se transformă într-un radiator care încălzește uniform aerul din încăpere pornind de la nivelul inferior, eliminând astfel senzația de disconfort pe care o provoacă o pardoseală rece. În cazul sistemului de încălzire în pardoseală avem variații mici de temperatură pe verticala camerei, căldura fiind disponibilă acolo unde este necesar.


SÄ‚NÄ‚TOS
Datorită variațiilor mici de temperatură, încălzirea prin pardoseală produce o deplasare scăzută a aerului din încăpere și astfel mai puțin praf în suspensie și un risc scăzut de alergii. Pardoseala din zonele umede - baie, bucătărie - se va usca mai rapid, reducând riscul apariției ciupercilor și a mucegaiului. Nu usucă aerul din încăpere.


ECONOMIC
Comparativ cu sistemele clasice, funcționează la temperaturi scăzute ale agentului termic generând economii substanțiale de până la 30% din factura la încălzire. Lucrând la temperaturi scăzute (între 35 C - 45 C) sistemul face echipă bună cu instalațiile care folosesc sursele de energie alternative: pompe de căldură, panouri solare etc. Sistemul de încălzire prin pardoseală, dimensionat corect, poate acoperi întreg necesarul termic cu costuri reduse de energie.


SIMPLU
Proiectate corect, sistemele de încălzire prin pardoseală pot fi instalate practic sub orice tip de finisaj al pardoselii - gresie, plăci ceramice, parchet etc. Nu ocupă spațiul camerei, oferindu-vă libertate deplină în amenajarea interiorului și instalarea mobilierului. Sistemul poate fi instalat în toată locuința sau doar în anumite încăperi.


FIABIL
Este sigur și nu solicită operații de întreținere. Durata de viață estimată a tubului Pex/PE-RT este comparabilă cu cea a clădirii, de circa 50 ani.

 

Termoizolarea podelei se face anterior montarii sistemului. Din punct de vedere tehnic conținutul pachetelor nu tine loc de proiect. Acesta a fost stabilit conform necesarului de materiale estimat pentru încălzirea prin pardoseala a fiecărei suprafețe.
In pachete NU sunt incluse plăcile de termoizolare (placile cu nuturi), alegerea tipului de placa aparține executantului lucrării.
Necesarul de materiale din pachete a rezultat luând în considerare un pas de pozare a țevii de 10 cm, pentru calculul termic s-a considerat placa cu nuturi 20 kg/mc 57 / 35 mm 1000 x 500 mm (cod: 64192050126)

 

 

ASPECTE IMPORTANTE:

 

1. Inerție:

Tineți cont de inerția termică a sistemului de încălzire prin pardoseală atunci cand alegeți varianta potrivită spațiului pe care doriți să-l încălziți. Încălzirea prin pardoseală are o inerție termică mai mare și este recomandată a fi utilizată în spații permanent locuite.

 

Notă: Inerția ridicată a sistemului cu șapă se poate dovedi extrem de utilă în caz de avarie a instalației, de exemplu defectarea centralei. În astfel de situații aveți la dispoziție cca. 24-48 ore pentru remediere, fără să resimțiți disconfortul. 

 

2. Investiție:

Investiția inițială este comparabilă cea a unui sistem tradițional, suplimentar beneficiați de avantajul reducerii cu 20-30% a facturii de energie.

 

3. Punere în operă:

Nu este recomandată utilizarea sifoanelor clasice în pardoselile încălzite. Evaporarea apei din sifon favorizează apariția mirosurilor nedorite din canalizare.

 

4. Finisajul suprafeței:

Încălzirea prin pardoseală poate fi utilizată cu orice tip de finisaj: gresie, parchet, mochetă. Tot ce trebuie să faceți este să menționați tipul finisajului atunci când se calculează necesarul termic.

 

Produse complementare
Discount 113.00 lei
SUPER OFERTA!
1528.00 lei
1415.00 lei
Download
Parerea clientilor
Adauga comentariul tau

Completati campurile marcate!

Alte produse din categorie
4240.00 lei