Produs adaugat in cosul de cumparaturi
Home /  Baie /  Baterii de baie /  Dusuri igienice /  Dus igienic incastrat auriu INVENA
Instalatii termice Instalatii termice Instalatii sanitare Instalatii sanitare Tratare si filtrare apa potabila Tratare si filtrare apa potabila Colectare ape pluviale Colectare ape pluviale Robineti, racorduri, supape si manometre Robineti, racorduri, supape si manometre Rezervoare de stocare, pompe si hidrofoare Rezervoare de stocare, pompe si hidrofoare Baie Baie
Bucatarie Bucatarie Electrice Electrice Feronerie Feronerie Scule si consumabile Scule si consumabile Sisteme panouri solare Sisteme panouri solare Gresie portelanata si faianta rectificata Gresie portelanata si faianta rectificata Finisaje si amenajari interioare Finisaje si amenajari interioare Curatenie si intretinere Curatenie si intretinere Piscine si mini piscine Piscine si mini piscine Masti faciale Masti faciale

Dus igienic incastrat auriu INVENA

Nou!
Garantie 5 ani
Pret: 38397 lei cu TVA
Producator:   Invena
Cod intern:   BP-00-B09-L
Cod fabrica:   BP-00-B09-L
Contact:   Camelia
  0755062007
  [email protected]
 
Tip Dus

Robinetul de bideu auriu completează seria Glamour de accesorii pentru baie, care va conferi băii un aspect luxos.

Descriere produs

Robinetul tip bideu iti permite sa economisesti spatiu in baie instalandu-l langa vasul WC si este o solutie mult mai accesibila decat cea traditionala.
Robinetul este echipat cu baterie cu racord și mâner, precum și mâner pentru bideu cu furtun de duș.

Date tehnice
Tip mâner Cu o singură manetă
Metoda de montare Montat încastrat
Mixer 25 mm
Culoare De aur

Material: alama

GARANTIE 5 ANI
Înlocuire și reparare
Din grija pentru planetă, ne reparăm mai întâi produsele. Când reparația nu este posibilă - înlocuim produsul cu unul nou.

Colectia GLAMOUR - Baterii aurii ca accesoriu practic de bijuterii

Auriul este o culoare care a ocupat întotdeauna o poziție înaltă în tendințele de design interior. Este un plus frumos pentru aproape orice paletă de culori. Funcționează excelent în nuanțe deschise și închise, dar și în pasteluri delicate și culori intense. Garniturile Glamour gold au fost create ținând cont de stilurile de design interior la modă în prezent, precum și de cele atemporale. Se potrivește atât băilor moderne, cât și clasice, se încadrează perfect în trendul glamour strălucitor, dar și în mansardele atmosferice și în stilul industrial. Îl putem folosi într-un interior elegant englezesc și parizian.

INVENA INVENA - calitate construită în 30 de ani
Producator de baterii de baie si ceramica moderne ce pune accentul pe un stil minimalist, simplu, dar cu un strop de lux și un simț dezvoltat al bunului gust.
Bateriile se disting prin tehnologia avansată axată pe confortul de utilizare și economisirea apei.
Oferta de ceramică, accesorii și armături pentru baie este în prezent foarte bogată. Se poate alege dintre modele clasice, precum și mai multe de designer.

Parerea clientilor
Adauga comentariul tau

Completati campurile marcate!

Alte produse din categorie
Nou!
Garantie 5 ani
 
271.20 lei
Nou!
Garantie 5 ani
 
356.75 lei
383.97 lei