Produs adaugat in cosul de cumparaturi
Home /  Baie /  Baterii de baie /  Seturi baterii baie /  Coloana de dus termostatica cu cap rotund de dus si bara fixa negru mat Ramon Soler Blauterm
Instalatii termice si sanitare Instalatii termice si sanitare
Baie Baie Bucatarie Bucatarie Electrice Electrice Feronerie Feronerie Scule si consumabile Scule si consumabile Sisteme panouri solare Sisteme panouri solare Finisaje si amenajari interioare Finisaje si amenajari interioare Curatenie si intretinere Curatenie si intretinere Piscine si mini piscine Piscine si mini piscine Masti faciale Masti faciale

Coloana de dus termostatica cu cap rotund de dus si bara fixa negru mat Ramon Soler Blauterm

Pret: 1.86600 lei cu TVA
Producator:   Ramon Soler
Cod intern:   944801RP300NM
Cod fabrica:   944801RP300NM
Contact:   Camelia
  0755062007
  camelia@instalatiiaz.ro
 
Tip Set 3 in 1
Gama Blauterm

Set cada-dus finisat negru mat. Baterie de cada termostatata cu deviator integrat, set de dus si dus de mana, Ramon Soler, colectia Blauterm.
Ramon Soler® a creat Coloana de duș Blautherm Single Lever, care este irezistibilă pentru estetica sa subțire, performanța ridicată și nivelul de calitate.
Setul de coloană de duș pe care toată lumea își dorește să-l aibă acasă.

Coloană de duș termostatică fixă ​​inox 1044 mm negru mat, duș rotund ABS Ø300mm,
duș de mână cu masaj anticalcar 3 poziții ABS Ø100mm, furtun de duș flexibil 1,75m cu capăt pivotant Soleflex, sistem anti-ars cooltouch, sistem termostop pentru limitarea temperaturii, sistem anticoroziune brevetat și finisare de inalta rezistenta prin acoperire electrostatica pe zincat.

Descriere produs

ERGONOMIA
Forma ergonomică a robinetului nostru oferă ușurință în utilizare.
ANTI-CALCAR
Dușurile noastre de mână și de cap, care au tuburi flexibile de ieșire din silicon, filtrează cu ușurință impuritățile. Ramon Soler folosește tuburi de cea mai înaltă calitate, ceea ce înseamnă componente mai durabile. Un ciclu complet de întreținere reduce, de asemenea, problemele tehnice.
COOLTOUCH
Acest lucru reduce posibilitatea de opărire cu 100%. Bateriile termostatice Ramon Soler funcționează la o temperatură călduță constantă, garantând că mâinile, fie ele tinere sau bătrâne, nu se ard.
HOTBLOCK
În cazul în care alimentarea cu apă rece s-ar întrerupe, are un sistem automat de blocare care limitează cantitatea de apă care iese la o temperatură ridicată și salvează utilizatorul arsuri grave.

Parerea clientilor
Adauga comentariul tau

Completati campurile marcate!

Alte produse din categorie
Articole recomandate