Produs adaugat in cosul de cumparaturi
Home /  Instalatii termice si sanitare /  Centrale, cazane termice si seminee /  Centrale termice pe gaz /  Centrala termica murala cu condensare VIESSMANN VITODENS 050-W 19KW ACM+AT
Instalatii termice si sanitare Instalatii termice si sanitare
Baie Baie Bucatarie Bucatarie Electrice Electrice Feronerie Feronerie Scule si consumabile Scule si consumabile Sisteme panouri solare Sisteme panouri solare Finisaje si amenajari interioare Finisaje si amenajari interioare Curatenie si intretinere Curatenie si intretinere Piscine si mini piscine Piscine si mini piscine Masti faciale Masti faciale

Centrala termica murala cu condensare VIESSMANN VITODENS 050-W 19KW ACM+AT

Pret: 3.94000 lei cu TVA
Producator:   Viessmann
Cod intern:   Z024057
Contact:   Dan
  0752229704
  dan@instalatiiaz.ro
 
Echipament termic Centrale termice
Tip combustibil Gaz / GPL
Gama Vitodens
Putere (kW) 19 kW

Cazane murale în condensație pe gaz compacte și eficiente cu un raport preț-performanță deosebit de atractiv

Ca producător pe scară largă, cu mulți ani experiență în domeniu, știm ce este important când vine vorba de producția cazanelor în condensație pe gaz. Vă puteți baza pe calitatea produsului Viessmann. Modelele Vitodens 100-W și Vitodens 111-W (acumulator din oțel inoxidabil de 46 de litri) pot fi achiziționate la un preț deosebit de atractiv. De aceea, cazanele murale Viessmann nu reprezintă doar tehnologia și performanța inovatoare, ci și fiabilitatea și durabilitatea.

Datorită ansamblurilor moderne, cazanul mural în condensație pe gaz montat pe perete economisește foarte mult spațiu și totodată poate fi instalat și în nișe mici. Nu sunt necesare spații libere laterale pentru service, toate conexiunile sunt ușor accesibile din față. Acest lucru face ca echipamentele murale Vitodens să fie ideale pentru modernizarea
apartamentelor sau a caselor unifamiliare.

Descriere produs

Echipat pentru viitor

Tehnologia de a utiliza astfel de amestecuri de gaze naturale, ca îi hidrogenul la încălzirea clădirilor este disponibilă și mii dintre acestea sunt deja pe piață. Cazanele în condensație pe gaz din ultima generație Vitodens 100 pot, în principiu, să funcționeze deja cu 20% hidrogen. Proprietarii de case și apartamente care optează pentru aceste dispozitive moderne montate pe perete și compacte sunt, prin urmare, ideal echipați pentru viitor.

 

Arzătorul MatriX-Plus: Piesa centrală a
sistemului dumneavoastră de încălzire

Noul arzător MatriX-Plus se diferențiază mai ales prin funcționarea eficientă, dar și prin reducerea poluării și a zgomotului. Suprafața specială din oțel inoxidabil a arzătorului MatriX este rezistentă la temperaturi înalte, asigurând astfel aparatului fiabilitate și performanță ridicată un timp îndelungat.

O altă inovație tehnică de la Viessmann este controlul complet automat al combustiei Lambda Pro. Se adaptează automat la toate tipurile de gaz și asigură o ardere continuă curată și eficientă.

 

Schimbător de căldură Inox-Radial din oțel
inoxidabil: eficient și durabil

Schimbătorul de căldură Inox-Radial rezistent la corozi-
une din oțel inoxidabil este „inima“ cazanului Vitodens 100-W / 111-W. Convertește eficient energia utilizată în căldură. Și asta cu siguranță se deosebește prin durabilitate și înalta calitate oferită de către oțelul inoxidabil.

 

Operare simplă cu afișaj pe 7 segmente

Afișajul LCD pe 7 segmente al noii platforme electronice se caracterizează prin design-ul subtil „Blackpanel“, funcționarea foarte simplă și ușor de înțeles. Sistemele de încălzire cu un circuit de încălzire direct și / sau mixt pot fi
controlate convenabil.

 

Economisiți energie, beneficiați de confort
și siguranță cu ViCare


Cazanele murale în condensație pe gaz Vitodens cu noua platformă electronică au o interfață WLAN integrată. Dacă se dorește, prin aceasta interfață sistemul de încălzire este conectat direct la Internet. Cu aplicația ViCare, operarea încălzirii este foarte ușoară și intuitivă. Acesta stabilește cursul serviciilor digitale și este în contact direct cu specialistul local de încălzire.

Aplicația ViCare oferă informații despre starea de operare curentă a sistemului de încălzire, programe de timp pentru încălzire și prepararea apei calde și ajută la reducerea costurilor cu energia.

Este compatibil cu aproape toate dispozitivele iOS și Android. 

 

Termostatul ViCare, pentru mai mult comfort și eficiență

ViCare utilizează la cerere funcția GPS* a smartphone-ului și detectează distanța până la sistemul de încălzire. Dacă se depășesc distanțele specificate, temperatura camerei este redusă automat. De asemenea, puteți extinde sistemul cu un termostat ViCare ca să vă puteți bucura și mai mult de confort și eficiență.

 

Prezentare generală

Putere nominală (kW)
3,2 până la 32 kW
Randament normat
până la 98 % (Hs)
Clasa energetică
energieeffizienklasse.png
A
Combustibil
icon-gas.png
Gaz natural, gaz lichid, 20% amestec de hidrogen
Domeniul de aplicare
icon-wohngebaeude.png
Casă unifamilială / terasată, apartament, pentru construcții noinoi și modernizare
Servicii
Einfaches RGB
Funcționare simplă și intuitivă prin display LCD cu afișaj pe 7 segmente și butoane tactile, alternativ prin intermediul dispozitivului mobil. Activat prin Internet, datorită interfeței WLAN integrate pentru mai mult confort, economii de energie și securitate cu ViCare.
Încălzirea apei
Vitodens 111-W cu acumulator din oțel inoxidabil de 46 de litri
Alte caracteristici
Arzător MatriX-Plus cu control de ardere Lambda Pro pentru valori de eficiență permanent ridicate și emisii reduse. Certificat pentru 20% conținut de hidrogen în gazele naturale.
Download
Parerea clientilor
Adauga comentariul tau

Completati campurile marcate!

Alte produse din categorie
3940.00 lei