Produs adaugat in cosul de cumparaturi
Home /  Baie /  Baterii de baie /  Baterii lavoare /  Baterii monocomanda /  Baterie intalta pentru lavoar sau chiuveta negru/auriu roz INVENA
Instalatii termice Instalatii termice Instalatii sanitare Instalatii sanitare Tratare si filtrare apa potabila Tratare si filtrare apa potabila Colectare ape pluviale Colectare ape pluviale Robineti, racorduri, supape si manometre Robineti, racorduri, supape si manometre Pompe si hidrofoare Pompe si hidrofoare Baie Baie
Bucatarie Bucatarie Electrice Electrice Feronerie Feronerie Scule si consumabile Scule si consumabile Sisteme panouri solare Sisteme panouri solare Finisaje si amenajari interioare Finisaje si amenajari interioare Curatenie si intretinere Curatenie si intretinere Piscine si mini piscine Piscine si mini piscine Masti faciale Masti faciale

Baterie intalta pentru lavoar sau chiuveta negru/auriu roz INVENA

Nou!
Garantie 5 ani
Pret: 53500 lei cu TVA
Producator:   Invena
Cod intern:   BZ-35-014-V
Cod fabrica:   BZ-35-014-V
Contact:   Camelia
  0755062007
  [email protected]
 
Tip Lavoar

Baterie inalta care se potriveste perfect atat spatiului de baie in combinatie cu un lavoar pe blat cat si bucatariei.
Seria Midnight, Black Gold Rose, este o combinație inovatoare și elegantă a celor mai la modă două culori în designul interior.

Descriere produs

Negrul mat luminat cu aur roz creeaza bijuterii neconventionale, datorita carora bucataria va capata un caracter senzual.

Date tehnice
Serie Midnight
Tip mâner Cu o singură manetă
Tip gura de scurgere rotund
Mixer 25 mm
Aerator Aerator de silicon Neoperl
Culoare Negru/auriu roz
Furtunuri de conectare 3/8"
Lungime furtunuri de conectare 40 cm

GARANTIE 5 ANI
Înlocuire și reparare
Din grija pentru planetă, ne reparăm mai întâi produsele. Când reparația nu este posibilă - înlocuim produsul cu unul nou.


INVENA - calitate construită în 30 de ani
Producator de baterii de baie si ceramica moderne ce pune accentul pe un stil minimalist, simplu, dar cu un strop de lux și un simț dezvoltat al bunului gust.
Bateriile se disting prin tehnologia avansată axată pe confortul de utilizare și economisirea apei.
Oferta de ceramică, accesorii și armături pentru baie este în prezent foarte bogată. Se poate alege dintre modele clasice, precum și mai multe de designer.

Parerea clientilor
Adauga comentariul tau

Completati campurile marcate!

Alte produse din categorie
535.00 lei